Kauniisti suunniteltuja kolikkopelejä

Kukapa ei haluaisi pelata kolikkopelejä, joiden grafiikat ja animaatiot hivelevät silmää? Estetiikkaa arvostavana henkilönä itse ainakin valitsen usein slotteja, joiden ulkoiseen suunnitteluun on panostettu teknisten puolien ohella. Värit, symbolien valinnat ja slotin päähenkilöiden animaatiot painavat kaikki yhdessä, kun lähden kokeilemaan uutta kolikkopeliä. Slottaajalla on nyt varaa valita tuhansista erilaisista kolikkopeleistä, joten miksi tyytyvä perinteisiin tylsän harmaisiin tekeleisiin?

Seuraavaksi esittelen muutaman tämän hetkisistä suosikeistani kolikkopelien maailmassa. Toivottavasti sieltä löytyisi jotain, joka innostaisi sinuakin kokeilemaan jotain uutta slottia! Lisätietoja lähtö-ja saapumisajoista verkossa osoitteessa freespinskasino.com.

Fire vs Ice

Fire vs Ice -slotti on Pariplay softwaren valmistama jäätävän hieno kolikkopeli, missä pääset leikkimään tulella ja jäällä, ja nauttimaan upeista grafiikoista. Pelistä löytyy viisi kelaa, 35 voittolinjaa ja jättipotti voi kohota 5000-kertaiseksi panokseesi nähden. Keloja pyörittäessäsi pääset nauttimaan coolista retro-henkisistä designista ja bonus peleistä, jotka tulevat testaamaan, kuinka hermosi kestävät niiden tuoman jännityksen. Fire vs Ice on suunniteltu kovien standardien mukaisesti, ja pelaaja voikin odottaa tulen ja jään täyttämää toimintaa ruudulla näiden kahden elementin taistellessa voitosta.

Ice World ja Ice Cold Winter

Ice World on Booming Games’in upea, jäämaailmaan sijoittuva kolikkopeli. Kyseessä on viiden rullan slotti, jossa voi panostaa 0,60 eurosta 60 euroon. Tämä kolikkopeli on mitä upein grafiikkansa ja animaatioidensa puolesta. Pääset nauttimaan seikkailusta jäisessä maailmassa, jossa näet igluja, jäätikköjä ja vitivalkeaa lunta. Apunasi ovat jään poraajat, lamput ja muut apuvälineet, joiden suunnittelu on mitä erinomaisin. Koko slotin värimaailma on sinivalkoinen ja sää jäisellä olemuksellaan selkäytimen sykkimään. Peliä voikin suositella kaikille seikkailujen ystäville, jotka haluavat lähteä aarrejahtiin jäisiin maisemiin.

Jos Ice World ei ole tarpeeksi jäätävä esitys sinulle, voit kokeilla myös Ice Cold Winter -slottia. Tässä on upeiden peliominaisuuksien ja bonusten ohella upea talviteema, joka vie seikkailemaan hyiseen ihmemaahan. Hienoihin grafiikkoihin lukeutuu visuaalisia jääkuvioita, hyytäviä lumiukkoja, suloisia pingviinejä – ja tietenkin runsaasti voittomahdollisuuksia. Ruudulla leijailee myös lumihiutaleita, joita kymmenen kerättyäsi pääset nauttimaan ilmaiskierroksista. Stacked wild -merkkinä toimii myös kuningatar Elsar, jonka tupsahtaessa voittolinjalle moninkertaistat voittosi. Lähde siis ampumaan alas jääpuikkoja tämän huikean slotin tahdissa!

Turkumaista linnakulttuuria ja -slotteja

Mikäli hyisten slottien pelaaminen alkaa kyllästyttämään jossain vaiheessa, voi siirtyä nauttimaan myös erilaisista kulttuuri- ja viihdetapahtumista Turussa. Sillä kulttuuria Turussa riittää! Jännityksestä ja seikkailuista nauttivan kannattaa vierailla esimerkiksi 1280-luvulla rakennetussa Turun linnassa Aurajoella. Linnavierailun jälkeen voi siirtyä pelaamaan Bee Fee softwaren Rich Castle -slottia, joka sekin Turun linnan tavoin sijoittuu keskiaikaisten linnojen maailmaan. Mukana on hauskoja hahmoja, ja peli sopiikin kaikille, jotka eivät ota itseään turhan vakavasti, vaan nauttivat huumorista ja hulvattomasta menosta!

Jos taas haluat kokea jäisempää linnatunnelmaa slottipelien muodossa, suosittelen sinulle Ice 7 Bar -kolikkopeliä. Sen on valmistanut Join Games, ja mukana on dynaamista pelimekaniikkaa, klassisia symboleita ja tietenkin paljon jäätä. Peliruutu näyttää hyvin pitkälti jäiseltä linnalta, missä isot jääkuutiot on pinottu toistensa päälle korkeaan muodostelmaan. Jopa pelin toimintanäppäimet näyttävät täysin jäätyneiltä ja lisäävät talvista tunnelmaa. Pakkaa siis reppusi runsaasti lämmintä vaatetta ja suuntaa Pohjoisnavalle nauttimaan kelojen pyörityksestä Ice 7 Bar -pelin tahdissa.

Turku, minun kulttuurikaupunkini!

Viikonloppureissu Helsinkiin